Overslaan en naar de inhoud gaan
Boerderij De Weistaar
Ontdek
boerderij de Weistaar

Van iedere gelegenheid maakt Boerderij De Weistaar een bruisend spektakel. Van familiedag tot trouwfeest, van verjaardag tot teambuilding. Zelfs uw vergadering maken we bijzonder en extra effectief.

 

Lunchroom

Ervaar de sfeer van onze boerderij en haar prachtige omgeving tijdens een kopje koffie of een heerlijke lunch in onze lunchroom. Met uitzicht over de weilanden waar koeien en paarden grazen, bent u er even helemaal uit. Wij zijn trots op onze omgeving en willen u graag laten meegenieten. Daarom houden wij ervan om, waar mogelijk, pure streekproducten te gebruiken in onze gerechten.

Landwinkel

Onze LANDWINKEL is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17:00 uur.
Geniet van onze echte boerenkaas, ons grote assortiment aan ontbijtproducten, heerlijke borrel combinaties en meer! U kunt bij ons terecht voor de leukste cadeauartikelen en nieuwste woon accessoires

Activiteiten

Wij verzorgen verschillende activiteiten bij de weistaar. Van boerengolf tot solex arrangementen. Kortom heel veel om gezellig samen te doen.

Trouwen bij de Weistaar

Ben je opzoek naar een locatie voor jullie trouwdag? Graag denken wij met jullie mee om er samen een onvergetelijke dag van te maken. Kies voor ons buiten trouwen of voor onze sfeervolle aangeklede ceremoniezaal. Kies voor één locatie waar jullie je dromen waar kunnen maken. Jullie gasten zullen deze ervaring nooit meer vergeten. Elke trouwdag is anders en dat weten wij als geen ander. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij graag wat jullie wensen zijn en hoe wij deze kunnen invulling. Nieuwsgierig? Vrijblijvend een offerte ontvangen?
Zet jullie wensen op de mail en wij stellen graag, geheel vrijblijvend, een offerte voor jullie samen.