Overslaan en naar de inhoud gaan
Boerderij De Weistaar
Boerderij De Weistaar
Feest
voor iedereen!

 

Feest vieren bij De Weistaar

Van iedere gelegenheid maakt Boerderij De Weistaar een bruisend spektakel. Wij geven een hele duidelijke garantie. Uw feest wordt fantastisch, daar maakt ons hele team zich sterk voor. Trouwen, familie, jubileum of een verjaardag, wat de gelegenheid ook is. Hoe we dat doen? Dat bespreken we graag met u, want we weten maar al te goed dat een feest absoluut maatwerk is. Tot in de finesse denken we mee!

Kom genieten van onze pure streekproducten. Wij hebben de beste ingrediënten voor u geselecteerd en zorgen voor een indrukwekkende ambiance. U selecteert zelf het gezelschap en geeft wensen door. “Nee”, als antwoord? Daar hoeft u niet bang voor te zijn. Van uitgebreid Vier Gangen Buffet, een Maarsbergse Hutsel Frutsel of Pizza bakken in onze pizza oven, het wordt tot in de puntjes verzorgd. Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u, dan maakt onze chef-kok een passend alternatief.

Bent u opzoek naar een locatie voor een trouwdag? Graag denken wij mee om er samen een onvergetelijke dag van te maken. Kies voor ons buiten trouwen of voor onze sfeervolle aangeklede ceremoniezaal. Kies voor één locatie waar dromen gemaakt kunnen worden. Uw gasten zullen deze ervaring nooit meer vergeten. Elke trouwdag is anders en dat weten wij als geen ander. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij graag wat de wensen zijn en hoe wij deze kunnen invulling. Nieuwsgierig? Vrijblijvend een offerte ontvangen? Wij helpen u graag verder!

Klik hier en ontdek de mogelijkheden