OVERIGE

KINDEREN

Voor kinderen hanteren we andere tarieven wat betreft onze maaltijden, drank en feestavondarrangementen.

Kinderen van 0 t/m 3 jaar

gratis

Kinderen van 4 t/m 10 jaar

50% korting

Kindermenu (vruchtenspies, frietjes met snack en kinderijsje)


AANTAL GASTEN

Het definitieve aantal personen vernemen wij graag uiterlijk zeven dagen voor de aanvangsdatum. Het aantal personen dat u doorgeeft wordt minimaal in rekening gebracht. Komen er meer gasten dan wordt het aantal aanwezige personen in rekening gebracht.
Bij de arrangementen die vermeld staan onder de feestavond- en receptiearrangementen mag u 5% naar beneden afwijken van het aantal opgegeven gasten.

DIEET | ALLERGIE

Heeft u of één van uw gasten een dieet en/of allergie? Meld het ons, zodat wij er extra aandacht aan kunnen besteden.

ZAALHUUR

De prijzen die vermeld staan in deze brochure zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen.
Indien u onder de 20 volwassenen reserveert brengen wij zaalhuur in rekening.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

ANNULERINGSVERZEKERING

Wij bieden u de mogelijkheid aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. De kosten hiervoor zijn 4% van de factuurwaarde. Indien u deze verzekering bij ons heeft afgesloten kunt u hier ten alle tijden gebruik van maken. Mocht er iets gebeuren, waardoor u het feest niet door wilt laten gaan, kunt u de reservering annuleren en betaalt u alleen de kosten voor de annuleringsverzekering. Wat voor u een reden is om de reservering te annuleren is voor ons ook een geldige reden. Indien u geen annuleringsverzekering bij ons heeft afgesloten zijn op alle overeenkomsten die wij sluiten de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Dit betekent dat, indien u moet annuleren, er kosten in rekening worden gebracht. Eventuele prijswijzigingen voorbehouden, januari 2017.