LUNCH, BRUNCH & HIGH TEA

Ervaar de sfeer van onze boerderij en haar prachtige omgeving tijdens een heerlijke lunch, brunch of high tea. Intiem voor twee personen of voor een grote groep. Wij maken er altijd een feestje van!

Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u en maakt onze chef-kok een passend alternatief.

BOERENLUNCH BUFFET |

Bestaande uit tomaten- en groentesoep, kroket, boerenrundvleessalade, diverse broodsoorten met gevarieerd zoet en luxe hartig beleg en twee keer koffie, thee, melk of karnemelk.

BOERENLUNCH BUFFET DELUXE |

Bestaande uit tomaten- en groentesoep, diverse broodsoorten met gevarieerd zoet en luxe hartig beleg, kroket, boerenrundvleessalade, mini saucijzenbroodjes, zalmsalade met gerookte zalm, kipsaté in saus en twee keer koffie, thee, melk of karnemelk.

BRUNCH |

Een uitgebreid buffet bestaande uit tomaten- en groentesoep, een grote variatie luxe broodjes, hartig en zoet beleg, kroketten, saucijzenbroodjes, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, warme quiche, gerookte zalm, makreel en verschillende soorten salades, inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange.

HIGH TEA |

Een 2½ uur durende high tea waarbij wordt gestart met een warme hartige quiche. Aansluitend serveren wij vers belegde mini sandwiches met gerookte zalm, eiersalade en brie, scones met clotted cream en marmelade, brownies van pure chocolade, muffins, luxe cupcakes, petitfours, macarons, zoute koekjes, petit grand dessert en onbeperkt thee met diverse smaken.

Ook te boeken in onze lunchroom vanaf twee personen.

NAGERECHTENBUFFETTEN

Wij bieden u de mogelijkheid om uw buffet uit te breiden met een dessert.

IJsbombe: ijsbol met een laag van romige chocolade en noten, met een verrassende vulling.


Bourgondisch dessertbuffet: bestaande uit drie soorten verse boerenroomijstaarten, diverse smaken bavaroise, ambachtelijk dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.


Dessertbuffet de luxe: uitgebreid nagerechtenbuffet met vier soorten boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessert sauzen, salade van vers fruit, flensjes met warme kersen, petit grande desserts en slagroom.

DRANKARRANGEMENT

(alleen in combinatie met lunch, buffet of diner)

Start uw feest met een kop koffie en iets lekkers erbij.

Ontvangst twee maal koffie, thee of frisdrank met gesorteerd gebak € 6,95 p.p.
Ontvangst twee maal koffie, thee of frisdrank met mini petit fours € 6,95 p.p.
Hiervoor rekenen wij één uur m.b.t. een drankarrangement.

Wij bieden de mogelijkheid aan om uw diner of buffet uit te breiden met een drankarrangement. Dit houdt in onbeperkt drank tijdens de gehele periode, zowel binnen als buitenlands gedistilleerd met tot slot een kopje koffie.

< 99 pers.

100 pers. >

Gedurende drie uur extra

€ 13,00 p.p.

€ 12,00 p.p.

Gedurende vier uur extra

€ 16,00 p.p.

€ 15,00 p.p.

Gedurende vijf uur extra

€ 19,00 p.p.

€ 18,00 p.p.

Gedurende zes uur extra

€ 22,00 p.p.

€ 21,00 p.p.

U kunt er ook voor kiezen om de consumpties op basis van nacalculatie in rekening te laten brengen. Hierbij een overzicht van onze losse consumptie prijzen.

Prijzen drankjes

Koffie

€ 2,00

Thee

€ 2,00

Frisdrank

€ 2,00

Vaasje (bier)

€ 2,25

Wijn

€ 3,10

Binnenlandsgedistilleerd

€ 3,10

Buitenlandsgedistilleerd

€ 3,95

Champagne (toren)

€ 3,75

Prosecco

€ 3,75

Cosnumptiebon

€ 2,20

Prijzen patisserie

Gesorteerd gebak

€ 2,95

Mini Petit Fours

€ 2,95

Taartenbuffet vanaf 80 pers.

€ 2,95

Vlegel

€ 2,20

Petit Four

€ 2,00

Krentenwegge

€ 1,50

Boerencake

€ 1,00

Slagroomsoesjes - 2 p.p.

€ 1,50

Prijzen hapjes

Nootjes

€ 0,60

Warm hapje

€ 0,60

Bonbon (bijv. bij slot koffie)

€ 0,75

Koud hapje

€ 0,85

Schotelgeld (indien u zelf uw gebak of bruidstaart meebrengt)

€ 1,10

De prijzen die vermeld staan op onze website zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen (m.u.v. de Boerenlunch en de High Tea). Indien u onder de 20 volwassenen reserveert brengen wij zaalhuur in rekening. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.