DE ZALEN

De Deel

DE DEEL

De zaal De Deel heeft een capaciteit vanaf 20 tot 300 personen. Dit is afhankelijk van hetgeen u wenst te reserveren. Deze zaal is volledig ingericht in de boerenstijl. Tevens beschikt deze zaal over een groot podium. Mocht u een band of een drive-in willen uitnodigen is dit geen enkel probleem, hier is voldoende ruimte voor. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm en een DVD speler. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

De stal

DE STAL

De zaal De Stal heeft een capaciteit vanaf 20 tot 140 personen. In combinatie met de zaal De Boerenhoeve heeft de zaal een capaciteit van 230 personen. Deze twee zalen zijn naast elkaar en gescheiden van elkaar door middel van een schuifwand. In deze zaal bevindt zich een groot podium. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm en een DVD speler. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

De Boerenhoeven

DE BOERENHOEVEN


De zaal De Boerenhoeve heeft een capaciteit vanaf 20 tot 90 personen. In combinatie met de zaal De Stal heeft de zaal een capaciteit van 230 personen. Deze twee zalen zijn van elkaar gescheiden doormiddel van een schuifwand. Ook deze zaal is volledig in de boerenstijl ingericht. Vanuit deze zaal kunt u genieten van het schitterende landelijke uitzicht. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm en een DVD speler. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.


DE HOOIZOLDER

De zaal De Hooizolder heeft een capaciteit vanaf 20 tot 90 personen. Deze zaal ziet er zeer knus en sfeervol uit door zijn schuine kanten. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer met een projectiescherm en een DVD speler. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.

De Brink

DE BRINK

De zaal De Brink is de zaal waarin het spel Indoor Mini Boerengolf wordt gespeeld en van waaruit het spel Boerengolf wordt begeleid. Deze zaal is overdag voor iedereen toegankelijk om het spel te spelen, graag vragen we u hiervoor te reserveren. Vanaf 18:00 uur is het mogelijk om deze zaal te reserveren voor alleen uw gezelschap, zodat u met het gehele gezelschap het spel speelt. Deze zaal beschikt over een capaciteit vanaf 20 tot 100 personen, afhankelijk wat er gebruik wordt. Erg leuk om te combineren met een koud en warm buffet of een spetterende feestavond. Indien u op zoekt bent naar een zaal, welke net even iets anders is dan normaal, dan is deze zaal zeker een aanrader. Deze zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek, een beamer, projectiescherm en een microfoon. Hieru gratis gebruik van maken.


'T VOORHUIS

Het Voorhuis is overdag geopend voor iedereen. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch of alleen een kopje koffie met gebak. Vanaf 18:00 uur is het mogelijk deze zaal te reserveren voor uw gezelschap, oplopend tot 40 personen. Vanuit deze zaal heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen van De Weistaar. Zeer geschikt voor kleine gezelschappen of voor uw eigen bruin café. Deze zaal beschikt over een geluidsinstallatie voor achtergrond muziek. Van al deze faciliteiten kunt u gratis gebruik maken.