BUFFETTEN & DINERS

Kom genieten van onze pure streekproducten. Wij hebben de beste ingrediënten voor u geselecteerd en zorgen voor een indrukwekkende ambiance. U selecteerd zelf het gezelschap en geeft wensen door. "Nee", als antwoord? Daar hoeft u niet bang voor te zijn. Van uitgebreid Vier Gangen Buffet, een Maarsbergse Hutsel Frutsel of Live Cooking Diner, het wordt tot in de puntjes verzorgd.

Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u en maakt onze chef-kok een passend alternatief.


KOUD & WARM BUFFET |

Het koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade, eiersalade, diverse sla met dressings, ambachtelijke ham, Italiaanse harde worst, paté, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, gerookte paling, makreel en garnalen. Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, mini shaslicks, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, warme seizoen groenten, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.

Uitbreidingen

-Start met een glaasje soep naar keuze

-Gesneden warme beenham en authentieke mosterdsaus

-Rundercarpaccio

-Warm vlees met boerengarnituur

-Zalm uit de oven in witte wijn saus

-Zalm zijde (hele zalm) deze is voor 20 personen


VIER GANGEN BUFFET |

Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau),

rundercarpaccio, gerookte forel en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade

en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.


Het tussengerecht bestaat uit een glaasje mosterd soep.


Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, warme rollade met pepersaus,

gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin,

roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.


Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, diverse bavaroise,

ambachtelijke dessertsaus, petit grande desserts en slagroom.

PIZZA'S BAKKEN |

Bak uw eigen pizza in onze pizzaoven.

U start met een huisgemaakte tomatensoep.

Aansluitend mag u uw eigen pizza samenstellen met de verse ingrediënten vanaf ons buffet. Er staan acht verschillende ingrediënten voor u klaar. Daarna gaat uw pizza

onze oven in en binnen drie minuten kunt u genieten van de pizza met de door u uitgekozen ingrediënten.

Als afsluiten serveren wij drie verschillende smaken verse boerenroomijstaarten.

MAARSBERGSE HUTSEL FRUTSEL |

Met z’n allen bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick , Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.

MAARSBERGSE HUTSEL FRUTSEL - DE LUXE |

Samen met uw gasten gaat u bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit varkenshaassaté,
kogelbiefstuk, lamskoteletjes, streekburgers en gemarineerde varkensfilet, gecombineerd met warme zalmfilets
in botersaus met citroen en warme gambaspiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet, drie soorten salades,
een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade,
frites en gekruide aardappelpartjes.

TAFELGRILLEN |

U start met een paprika-tomaatsoep.
Aansluitend wordt er een ruime variatie vleessoorten gepresenteerd om te gourmetten of te grillen,
inclusief gemengde salade, diverse sausjes, oerbroden met kruidenboter, tapenade en frites.

LUXE WINTERBUFFET |

U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot,
rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote,
stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken.

DINERBUFFET |

Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, vitello tonato, gerookte zalm,
schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.

Het buffet bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus,
twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.

Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje,
yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.


Tip! Voor dezelfde prijs kunt u de proeverij van nagerechten vervangen voor ons bourgondisch dessertbuffet.

NAGERECHTENBUFFETTEN

Wij bieden u de mogelijkheid om uw buffet uit te breiden met een dessert.

IJsbombe: ijsbol met een laag van romige chocolade en noten, met een verrassende vulling.

Bourgondisch dessertbuffet: bestaande uit drie soorten verse boerenroomijstaarten, diverse smaken bavaroise, ambachtelijk dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.

Dessertbuffet de luxe: uitgebreid nagerechtenbuffet met vier soorten boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijk dessert sauzen, salade van vers fruit, flensjes met warme kersen, petit grande desserts en slagroom.

Een proeverij van nagerechten: word uitgeserveerd op tafel. Met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.


DRANKARRANGEMENT

(alleen in combinatie met lunch, buffet of diner)

Wij bieden de mogelijkheid aan om uw diner of buffet uit te breiden met een drankarrangement.
Dit houdt in onbeperkt drank tijdens de gehele periode, zowel binnen als buitenlands
gedistilleerd met tot slot een kopje koffie.



De prijzen die vermeld staan op onze website zijn gebaseerd op groepsprijzen vanaf 20 volwassenen. Indien u onder de 20 volwassenen reserveert brengen wij zaalhuur in rekening. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.