ACTIVITEITEN

INDOOR MINI BOERENGOLF

Dit spel kan het hele jaar door gespeeld worden. Het parcours bestaat uit 18 holes met boerenhindernissen. De spelduur is 1½ à 2 uur. Een spel dat garant staat voor veel plezier, voor jong en oud. Indien u boerengolf reserveert kunt u op de dag zelf nog bepalen of u binnen of buiten wilt spelen. Het spel is met meerdere gezelschappen tegelijkertijd te spelen tot uiterlijk 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u het spel en de bijbehorende zaal exclusief reserveren voor uw gezelschap in combinatie met één van onze arrangementen.

BOERENGOLF

Dit is een spel dat wordt gespeeld in de weilanden van De Weistaar. U krijgt van ons het bijzondere speelmateriaal en klompen te leen om onze koeiengreen te mogen betreden. Het spel kan gespeeld worden van 2 tot 80 personen en neemt 1½ à 2 uur tijd in beslag. Wij adviseren u dikke sokken mee te nemen. Indien u boerengolf reserveert kunt u op de dag zelf nog bepalen of u binnen of buiten wilt spelen. Er bestaat een mogelijkheid dat u met meerdere gezelschappen tegelijkertijd het spel speelt.

IK HOU VAN HOLLAND SHOW

Deze spannende show wordt gespeeld met uw eigen gezelschap. Er worden twee groepen gemaakt en deze groepen gaan tegen elkaar strijden. Wie weet het meest van Nederland? Doormiddel van de verschillende rondes zal duidelijk worden welke groep de titel ‘Ik hou van Holland’ gaat winnen. Er worden vragen gesteld over de Nederlandse cultuur, sport, BN’ers enz. Verder komen de echte Hollandse meezingers aanbod! De show duurt ruim 1 uur en wordt door onze presentator in goede banen geleid.

KANOTOCHT

Deze kanotocht op het valleikanaal brengt u langs de ongerepte natuur van de Gelderse Vallei. Het oer Hollandse landschap is een lust voor het oog. De tocht duurt ongeveer 1 uur. U start op zo’n 5 minuten rijden van De Weistaar. U krijgt hiervoor een routebeschrijving mee.

HUIFKARTOCHT

Met paard en wagen maakt u een tocht door het groene hart van Nederland. De tocht duurt ongeveer 1 uur. Er kunnen maximaal 15 volwassen en mee in de huifkar.

BUBBELVOETBAL

Een hilarisch, sportief en actief spel. Bubbelvoetbal hanteert alle regels van het reguliere voetbal alleen is er één groot verschil. Je mag je tegenstander omvergooien! Minimaal 20 personen.

SOLEXTOCHT

U gaat in een groep van maximaal 30 personen langs de landerijen rijden op de solex. Een solex is een fiets met een motor. De route duurt ongeveer 2½ uur.

KAAS- EN BOTERMUSEUM

Al wandelend door het museum zult u vele indrukken opdoen van vroeger. Het museum geeft o.a. een beeld van het maken van kaas en boter. Speel het oud Hollandse spreekwoorden en combineer het museum met een bezoek aan onze Landwinkel.

LASERKLEIDUIFSCHIETEN

Sensationeel, veilig en bovendien milieubewust; dat is de activiteit laserkleiduifschieten. In een spannende competitie gaat u op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Deze uitdagende activiteit is geschikt voor iedere leeftijd en ook uitstekend inzetbaar in het donker.

Het spel duurt 1½ uur. Prijs vanaf 40 personen en alleen in combinatie met een compleet arrangement.

ESCAPE-SPEL

Zo zit je te genieten van een hapje of drankje en zo wordt je geconfronteerd met een opmerkelijke verdwijning: de kok is weg? Heibel in de keuken en geen hapjes op tafel, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wat is er gebeurd?

Lukt het jullie om zo snel mogelijk te achterhalen waar de kok is doormiddel van de escape opdrachten? Wel belangrijk want anders laat dat laatste hapje op zich wachten…

Prijs vanaf 20 personen en alleen in combinatie met een compleet arrangement.


ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS | OP AANVRAAG

Zit uw workshop of activiteit er niet tussen? Geen probleem, graag maken wij een arrangement op maat voor u. Door onze jaren lange ervaring en grote binnen- en buitenlocatie hebben wij veel mogelijkheden.


ENTERTAINMENT

Uiteraard is het mogelijk om tijdens uw feest een artiest of band uit te nodigen. Graag vernemen wij dit van u zodra u een reservering maakt. Vraag naar onze lijst met suggesties voor tal van mogelijkheden, zoals een clown, casino, Hollandse meezingers, orkest, artiesten, troubadour, bands, DJ en nog vele andere mogelijkheden.