ACTIVITEITEN

FAMILIEFIETS |

Deze familiefiets, met elektrische ondersteuning, staat garant voor plezier! Er kunnen 16 personen op één fiets. Meer personen?
Geen probleem! Combineer deze fiets met een huifkar. Niet iedereen hoeft mee te trappen dus ook kinderen en ouderen kunnen mee.
In uw eigen omgeving fietsen? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

INDOOR MINI BOERENGOLF |

Dit spel kan het hele jaar door gespeeld worden. Het parcours bestaat uit 18 holes met boerenhindernissen. De spelduur is 1½ à 2 uur. Een spel dat garant staat voor veel plezier, voor jong en oud. Indien u boerengolf reserveert kunt u op de dag zelf nog bepalen of u binnen of buiten wilt spelen. Het spel is met meerdere gezelschappen tegelijkertijd te spelen tot uiterlijk 18:00 uur. Na 18:00 uur kunt u het spel en de bijbehorende zaal exclusief reserveren voor uw gezelschap in combinatie met één van onze arrangementen.

BOERENGOLF |

Dit is een spel dat wordt gespeeld in de weilanden van De Weistaar. U krijgt van ons het bijzondere speelmateriaal en klompen te leen om onze koeiengreen te mogen betreden. Het spel kan gespeeld worden van 2 tot 80 personen en neemt 1½ à 2 uur tijd in beslag. Wij adviseren u dikke sokken mee te nemen. Indien u boerengolf reserveert kunt u op de dag zelf nog bepalen of u binnen of buiten wilt spelen. Er bestaat een mogelijkheid dat u met meerdere gezelschappen tegelijkertijd het spel speelt.

IK HOU VAN HOLLAND SHOW |

Deze spannende show wordt gespeeld met uw eigen gezelschap. Er worden twee groepen gemaakt en deze groepen gaan tegen elkaar strijden. Wie weet het meest van Nederland? Doormiddel van de verschillende rondes zal duidelijk worden welke groep de titel ‘Ik hou van Holland’ gaat winnen. Er worden vragen gesteld over de Nederlandse cultuur, sport, BN’ers enz. Verder komen de echte Hollandse meezingers aanbod! De show duurt ruim 1 uur en wordt door onze presentator in goede banen geleid.

KANOTOCHT |

Deze kanotocht op het valleikanaal brengt u langs de ongerepte natuur van de Gelderse Vallei. Het oer Hollandse landschap is een lust voor het oog. De tocht duurt ongeveer 1 uur. U start op zo’n 5 minuten rijden van De Weistaar. U krijgt hiervoor een routebeschrijving mee.

HUIFKARTOCHT |

Met paard en wagen maakt u een tocht door het groene hart van Nederland. De tocht duurt ongeveer 1 uur. Er kunnen maximaal 15 volwassen en mee in de huifkar.

BUBBELVOETBAL |

Een hilarisch, sportief en actief spel. Bubbelvoetbal hanteert alle regels van het reguliere voetbal alleen is er één groot verschil. Je mag je tegenstander omvergooien! Minimaal 20 personen.

SOLEXTOCHT |

U gaat in een groep van maximaal 30 personen langs de landerijen rijden op de solex. Een solex is een fiets met een motor. De route duurt ongeveer 2½ uur.

KAAS- EN BOTERMUSEUM |

Al wandelend door het museum zult u vele indrukken opdoen van vroeger. Het museum geeft o.a. een beeld van het maken van kaas en boter. Speel het oud Hollandse spreekwoorden en combineer het museum met een bezoek aan onze Landwinkel.

WORKSHOP LETTERING |

Geen mooi handschrift? Niet nodig! Tijdens de workshop lettering leert u om letters te tékenen. Stap voor stap, in laagjes, bouwt u mooie lettertypes op. Daarnaast gaat u aan de slag met vormen, creatieve stijlelementen en uiteindelijk met composities.

Prijs is vanaf 20 volwassenen en alleen in combinatie met een compleet arrangement.

LACH WORKSHOP |

Hoe fijn is het om regelmatig te schateren van het lachen? Iedereen houd wel van de lach, jammer genoeg doen wij dit vaak te weinig. Gelukkig is daar de Workshop Lachen! Wist u dat het heel gezond is? En hoe meer je lacht, hoe knapper je wordt!
Deze Lach workshop wordt op een speelse manier gepresenteerd, krijg je een goed gevoel over jezelf en aan het einde van deze workshop zit een GAME die natuurlijk iedereen wil winnen! Deze workshop duurt 1 uur.
Prijs vanaf 30 personen en alleen in combinatie met een arrangement.

LASERKLEIDUIFSCHIETEN |

Sensationeel, veilig en bovendien milieubewust; dat is de activiteit laserkleiduifschieten. In een spannende competitie gaat u op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Deze uitdagende activiteit is geschikt voor iedere leeftijd en ook uitstekend inzetbaar in het donker.

Het spel duurt 1½ uur. Prijs vanaf 40 personen en alleen in combinatie met een compleet arrangement.

ESCAPE-SPEL |

Zo zit je te genieten van een hapje of drankje en zo wordt je geconfronteerd met een opmerkelijke verdwijning: de kok is weg? Heibel in de keuken en geen hapjes op tafel, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Wat is er gebeurd?

Lukt het jullie om zo snel mogelijk te achterhalen waar de kok is doormiddel van de escape opdrachten? Wel belangrijk want anders laat dat laatste hapje op zich wachten…

Prijs vanaf 20 personen en alleen in combinatie met een compleet arrangement.


ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS | OP AANVRAAG

Zit uw workshop of activiteit er niet tussen? Geen probleem, graag maken wij een arrangement op maat voor u. Door onze jaren lange ervaring en grote binnen- en buitenlocatie hebben wij veel mogelijkheden.


ENTERTAINMENT

Uiteraard is het mogelijk om tijdens uw feest een artiest of band uit te nodigen. Graag vernemen wij dit van u zodra u een reservering maakt. Vraag naar onze lijst met suggesties voor tal van mogelijkheden, zoals een clown, casino, Hollandse meezingers, orkest, artiesten, troubadour, bands, DJ en nog vele andere mogelijkheden.